Carsten Dahl (solokoncert) – THE SOUND OF LIGHT – 15. oktober 2022

 

Carsten Dahl anses i dag for at være en af de væsentligste innovative og geniale musikere og komponister i Danmark og i udlandet er hans ry voksende med stor hastighed!

KØB BILLET!

Sideløbende med utallige pladeudgivelser og musikalske samarbejder har han fungeret som kunstnerisk konsulent for Ensemble Midtvest i årene 2007-2017 og professor i Samtidsmusik på Rytmisk Musikkonservatorium i København i perioden 2012-2015. Fra 2015 har han også arbejdet intenst som billedkunstner med udstillinger i forskellige københavnske gallerier samt udgivet sin første digtsamling i efteråret 2020.

Soloklaveret fylder meget i Carsten Dahls karriere, og det er også for to soloplader, at han har fået DMA Jazzprisen for årets bedste plade i 2004 og 2011. Her henter han både inspiration hos eksempelvis den klassiske pianist Glenn Gould eller jazzpianister som Keith Jarrett, Bill Evans og Bud Powell. Han dyrker improvisationen i yderste konsekvens som også trækker på et stort og bredt kendskab til den klassiske musik.

Men Carsten Dahl har mere på hjerte end at udtrykke sin kunst; han er også en superskarp og uprætentiøs formidler, der er vant til at improvisere i ord og musik – uanset om det er i et interview på P1, foran publikum i Jazzhus Montmartre eller på et symposium for psykiatere på Panum Instituttet, et præsteseminar i Løgum Kloster, en fernisering på Jorn Museet i Silkeborg eller Folkemødet på Bornholm.

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter