Bonnie Bishop (US) – 21. november 2017

Det skulle have været Joshua James på Dexter denne aften men han har desværre aflyst…

Det er imidlertid hurtigt lykkedes os af finde en erstatning i amerikanske Bonnie Bishop, en fantastisk texansk sangskriver, der kommer til Skandinavien med sit band.

Hvis man kan forestille sig et mix af Bonnie Raitt og Susan Tedeschi, både i udtryk og stemmemæssigt, har man et godt billede af hvor amerikanske Bonnie Bishop befinder sig med sin musik, sådan lidt Memphis Soul, blandet med alternativ country, blues og sing & songwriting, eller kort og godt Americana!

38 årige Bonnie Bishop, som oprindeligt er fra Ohio, bor i dag i Nashville og har efter et langt og til tider hårdt liv, med 15 års endeløse turnéer rundt i staterne på barer og små klubber, endelig fået kredit for hendes store talent.

Kreditten kom med hendes 6. album som udkom i starten af 2016, og hvor bl.a. sangen ” Not Cause I Wanted To” havde fundet plads. Sangen blev først indspillet af Bonnie Raitt på hendes Grammy vindende album ”Slipstream” fra 2012 og blev af New York Times kåret som en af årets bedste sange! Det nye album ”Ain’t Who I Was” er produceret af en af tidens hotteste producere Dave Cobb og har bl.a. betydet en væsentlig eksponering og et par væsentlige trin op af stigen med nyt management, gode hitlisteplaceringer, sange med i TV blockbusters, og bedre turnéer end tidligere.

Køb billet

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter