Bona Fide – 24. november 2020

”Soundscape Sessions” sætter rammen for unikke intime koncertoplevelser på Dexter!

Bands og artister er kurateret specielt hertil og det er meningen at præmissen skal udfordre publikum og samtidig give netop denne musik optimale rammer.
Det er koncerter der kræver fuld opmærksomhed fra publikum. Det er koncerter der præsenteres uden forstyrrende elementer udefra; i et, så vidt muligt, neutralt, lukket, mørkt og lydtæt rum. På den måde får indlevelsen de bedste kår og sanserne pirres optimalt.

Vi nedskalerer ved disse koncerter Dexters kapacitet til 50 gæster. Man skal være på plads inden koncertstart, ellers kommer man ikke ind. Baren er ligeledes lukket under koncerten.
I det omfang det er muligt, vil koncerterne slutte af med en Q/A med artisten eller bandet, hvor gæsterne kan få mulighed for at høre om kunstnerens egne tanker omkring musikken.

 

Bona Fide er gotisk folk, der lever i mødet mellem det traditionelle og kontemporære!

I en søgen efter at forstå myters rolle i vores samtid, genfortolker Bona Fide episke fortællinger, og bliver poetisk medie for historier, der trækker tråde ind i både fortid og fremtid.

Sophia Lunas dragende stemme komplimenteres af guitarist Emil Palme, der med sten, skifer og metal undersøger instrumentets yderpunkter.

Bona Fide skaber minimalistisk soniske landskaber, som på en og samme tid er rå, og skrøbelige.

Debutalbummet ’Yield’ er udelukkende optaget på Iphone, og med dette greb repræsenterer Bona Fide 2020s dystopiske paradoks; et møde mellem nutidens mytologi, frygt for klimakollaps og trøsten ved årstidernes skiften.

Altsammen nænsomt indkapslet via moderne teknologi som en morgendagens fossiler.

Køb Billet!

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter