Blindstone + Trouble Is – 4. november 2023

Blindstone er en vaskeægte, old-school Power Trio, påvirket af gamle kæmper som Jimi Hendrix, Cream, Robin Trower, Frank Marino, Deep Purple og Black Sabbath. Dvs, at vi befinder os et sted, hvor bluesrock og hård rock mødes, hvor der er både råstyrke, og lejlighedsvist psykedelisk højt til loftet.

Det er et musikalsk univers med det store riff i højsædet, hvor musikken tager sig tid, med god plads til improvisation, og udtryksfulde, ekvilibristiske guitarsoli af den gamle 70’er-skole.
Blindstone har 9 albums på bagen, arbejder i øjeblikket på det 10. (det første for Mighty Music), og har turneret i en stor del af Europa.

Senest har Blindstone fungeret som backing band for blueslegenden Walter Trout, ved en række vellykkede koncerter i Danmark.

Martin Jepsen Andersen: Guitar/Vokal Jesper Vegeberg Bunk: Bas Sigurd Jøhnk-Jensen: Trommer. Facebook

Køb Billet!

Trouble Is: Facebook

“They might be the most impressive duo to come out of Denmark since the Laudrup brothers” – 8.5/10 Maximum Volume Music

Trouble Is er en Bluesrock-duo bestående af Mathias Heibøll Østlund (guitar/sang) og Poul Valdemar Prahl (trommer).

Med stor inspiration fra Tyler Bryant & The Shakedown, Philip Sayce, John Mayer og Pink Floyd, skaber de to venner et energisk, ungt take på den traditionsrige genre. Duoen udvides til en kvartet ved koncerter, med tilføjelsen af bas og keys.

I marts 2021 underskrev bandet pladekontrakt med Target Records og udgav deres debutalbum “Wholehearted”. Pladen har vækket massere af interesse, specielt i udlandet og har fået både 8,9/10 & 10/10 stjerner i flere udenlandske musikmagasiner, vundet Band of the Month på Castle Blakk Radio i USA, fået 3 ud af 6 stjerner i GAFFA – samt en fin anmeldelse i danske Blues News.
I løbet af 2021 har bandet spillet 10 koncerter med en kæmpe releasefest på Musikhuset Posten i Odense med 350 gæster ud af 400 tilladte.

“Two blokes with the talent of ten, they don’t stand in one spot when they can race around to four or five and why should they?” – 10/10 Power Play Rock and
Metal Magazine

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter