5 x Vuust – Songs by Paul Simon – 2. marts 2023

Paul Simon sange i jazzarrangement!

KØB BILLET!

Kom og oplev familien Vuust med en hyldest til Paul Simon. Sound of Silence og Still Crazy after all these Years er bare to af de sange fra Paul Simons bagkatalog, som kvintetten byder ind på.
Det er ingen tilfældighed, at 5 x Vuust har valgt netop Paul Simon som inspiration til deres første udgivelse. Sangene har været en fælles inspirationskilde og fulgt familien helt fra barndommen, så hvad var mere naturligt, end at mødes omkring fortolkninger og arrangementer af Simon i det element, hvor de alle fem hører hjemme – jazzen.

5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 190 albums og hver for sig optrådt i et hav af musi-kalske sammenhænge. Clara Vuust har som jazzsangerinde udgivet tre albums, senest Before You Walk Away, og har høstet fine anmeldelser for sin krystalklare stemme og fornemme fortolknin-ger. Saxofonist Christian Vuust er kendt for sit intense arbejde med den nordiske tone i sin musik. Bassist Peter Vuust tilhører eliten af jazzmusikere og er desuden Danmarks førende hjerneforsker i musik. Peters sønner Frederik og Mikkel, på henholdsvis klaver og trommer, er begge en del af den unge generation af jazzmusikere i Danmark og studerer på konservatorier i Danmark og New York.

Clara Vuust (voc), Christian Vuust (sax, cl), Peter Vuust (b), Frederik Vuust (p, voc), Mikkel Vuust (dm)

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter