• Om os
  • Organisationen
  • Venue specs
  • Gavekort
  • Udleje
  • Bliv frivillig

Om os

Dexter er drevet af Musikhuset Posten, som også står for booking.
Ligesom Posten, er Dexters primære personale frivillige.
Dexter er byens intime regionale spillested, hvor der primært spilles jazz, blues, songwriter, folk/World music, med både danske og udenlandske kunstnere. Beslægtede genre, som electronica, indie, pop/rock, rock’a’billy og country finder af og til også vej til Dexter. Så Dexter er meget andet end kun jazz.
Der er altid jam sessions om mandagen med fri entre. Det skifter mellem jazz, blues og folk (polka rave).
Det Fynske Musikkonservatorie, Folk Club Fyn, Songwriters Circle, Foreningen Fynske Jazzmusikere, Internationalt Hus, Odense Blues Circle og Rock Med Rynker er faste samarbejdspartnere, som laver koncerter på Dexter også.
Dexter har cirka 175-200 arrangementer om året. Der er lukket i juli og det meste af august måned.

 DØRENE ÅBNER EN TIME FØR KONCERTEN STARTER.

Dexters Historie:

Det var kærligheden til jazzen, der i 1991 fik Poul Falck til at glemme sin forretningssans og købe Restaurant Kabyssen, og lave det til et kombineret spisested og jazzhus i centrum af Odense. I 1994 var spillestedet økonomisk i knæ, og kun stiftelsen af Club Dexter sikrede stedets overlevelse.
I 1995 lod han den nystiftede forening Club Dexter overtage driften af hans kombinerede jazzklub og restaurant, Jazzhus Dexter i Vindegade. Årsagen var, at private forretninger ikke kunne modtage offentlig støtte, men det kan foreninger, så køkkenet lukkede, og jazzklubben tog over. I 2000 overtog Musikhuset Rytmeposten driften af Dexter, der samtidig blev regionalt spillested.
I dag driver Odense Live Fonden både Dexter og Posten.
 ”Dexter i Vindegade er på den gode måde blevet en selvfølge i odenseansk kulturliv. Det er morsomt at tænke på, at mange af de helt unge, der kommer på Dexter, dårligt nok var født, da Dexter åbnede for 18 år siden. For dem er Dexter også en selvfølge,” siger Poul Falck.

Organisationen

Musikhuset Dexter, drives af Den Erhvervsdrivende Fond Odense Live Fonden.
Der er 9 fastansatte, 5 flex-jobbere, 25 timelønnede og omkring 150 frivillige tilknyttet Posten/Dexter. De frivillige står for næsten alt under vores koncerter. Bar, entre, garderobe, scenehjælp og afrydning. Uden dem ville Dexter ikke eksistere.

Venue specs

Venue specs kan downloades her:

Specs + info Dexter DK 2.3

Specs + info Dexter Int. 2.3

 

Dexter sceneDexter backstage

 

 

Gavekort

Her kan du købe et gavekort til Musikhuset Dexter:

Køb Gavekort

Udleje

Har dit firma, forening eller organisation brug for et alternativt sted til at holde konference, fest, eller lignende så kan Dexter måske være behjælpelig med det også. Vi har med stor succes afholdt arrangementer for firmaer, både i vores sal og i vores eksklusive lounge på Posten.
Brænder du for selv at arrangere en koncert, er dette også muligt.

Dexter lejes ikke ud til privat fester.

Kontakt os for nærmere information og muligheder.
mail@postenlive.dk

Bliv frivillig

Ønsker du at blive frivillig (Aktivist) på Dexter / Posten, kan du ansøge via dette link.
Ansøgning

Tilmeld dig nyhedsbrevet