Phønix & Sangka (CH) – Unikt musikalsk kulturmøde mellem øst og vest – 23. september 2017

Der er lagt op til en helt speciel koncertoplevelse, når det danske folkband Phønix inviterer den kinesiske Guzhengspiller Sangka med på scenen.

Den kinesiske guzheng har en drømmende harpe-agtig pentaton lyd, som på smuk vis spiller op imod Phønix’ energiske og pågående melodier og sange, der har rod i den danske folkemusik. Sammen skaber de et helt nyt og unikt lydunivers, i mødet mellem to meget forskellige musik traditioner.

Sangka er født og opvokset i Beijing. Hun har spillet på Guzheng fra hun var 5 år. I 2007 startede hun på China Conservatory of Music. I dag er hun fuldtids professionel musiker. Hun har udover Danmark, turnéeret i store dele af Asien samt i Belgien og Tyskland. Af højdepunkter kan bla. nævnes en solo optræden ved OL åbningsceremonien i Beijing 2008.

Phønix er et af Danmarks førende og mest erfarne folk band.
Deres helt specielle lydunivers har rødder i den unikke danske og skandinaviske sang- og musiktradition, som de bringer mod nye horisonter med en nutidig og særegen klang.
Phønix intense og energiske sceneoptræden har ført dem rundt i store dele af verden, på de største folk festivaler, såvel som de mest intime klubscener.

Køb billet

Kommende Koncerter
Bechmann-Sidenius-840-x-420
Blues@Midnight feat. Bechmann Sidenius

17. november 2017

Pris 0 kr.

Relaterede koncerter